Frissítés a Windows 10 rendszerre

A Windows 10 rendszer

Frissítés a Windows 10 rendszerre

Az egyik lehetőség, hogy új rendszerünk legyen az hogy a jelenlegit frissítjük.  Ezt ingyenesen megtehetjük a Windows Update szolgáltatás segítségével. Ilyenkor az óra mellett egy ikon jelenik meg amire kattintva indítható a frissítés. A frissitést követően személyes fájljaink megmaradnak, de azért érdemes róluk biztonsági mentést készíteni.

A másik lehetőség hogy új tiszta telepítést indítunk számítógépünkön.
windows 10 telepítője szerencsére ingyenesen letölthető a Microsoft hivatalos oldaláról.
Ennek linkjét a cikk alján megtalálod. További öröm a dologban, hogy a letöltést és telepítést azok is megtehetik akik nem vásárolták meg az új operációs rendszert, mivel a Microsoft oldaláról ingyenesen letölthető és akár cd kulcs megadása nélkül is telepíthető és használható egy ideig az új operációs rendszer.

Windows 10 újdonságok

  • Megújult a Start menü! A windows 8 start menüje sok embernek nem nyerte el tetszését ezért most amolyan hibrid menüt kaptunk ami valahol a 7 és a 8 között van, nekem első ránézésre tetszenek az elegáns kis csempék a menüben, személy szerint örülök az új start menünek.
  • Új Edge böngészőt kaptunk ami minimális dizájnnal rendelkezik, van benne olvasási mód is,
  • Megjelent a windows személyi asszisztens is a Cortana, sajnos még magyarul nem beszél.
  • Virtuális asztalokat is tudunk már kezelni az új rendszerben, akár több asztalunk is lehet egyszerre, ami nagyon hasznos feature szerintem!
Ajánló
Kommentek
  1. Én